Buitenveldert Residence

In samenwerking met een groot architectenbureau is een bestaande bungalow compleet verbouwd tot een riante moderne vila. De drie badkamers zijn voorzien van natuursteen, en tevens de toiletgroep is bekleed met Travertino Platino. Travertino Platino is een bekende travertin soort, welke bekend staat om zijn grote tekenende grijze kleurverschillen in de diverse lagen. Doordat deze lagen door het hele blok natuursteen lopen, zijn de platen travertino Platino uitermate geschikt voor ‘openboek’ toepassingen. Zoals weergegeven versterkt dit de luxe uitstraling van natuursteen in Amsterdam.

Travertin

Travertin is een kalksteensoort gevormd in thermale bronnen. Dit zijn heet waterbronnen gevormd door vulkanische activiteit. Door verdamping van het water blijft kalk achter als sediment. De kenmerkende gaatjes worden gevormd door het verteren van organisch afval (blaadjes etc.) en de aanwezige gassen in de bron zelf. In praktijk wordt travertin vaak gestopt geleverd. Dit houdt in dat de gaatjes worden gestopt met eenzelfde kleur epoxy als de steensoort.

Natuursteen in Amsterdam

Bovenstaand dus een fraai voorbeeld van het gebruik van natuursteen in Amsterdam. A tre werkt aan veel projecten met natuursteen in Amsterdam. Dit is een van de vele werkgebieden van A tre. Naast het de projecten met natuursteen in Amsterdam, wordt ook veel gewerkt aan projecten binnen de randstad. Mocht u vragen of interesse hebben in natuursteenproducten, twijfel dan niet om contact op te nemen met A tre natuursteen. Onze specialisten hebben op iedere vraag een antwoord. Mail naar nick@atre.nl of bel onderstaand nummer.

Natuursteen Amsterdam

Contact