Shoebaloo

Aan het Koningsplein in Amsterdam bevind zich de luxe schoenenwinkel Shoebaloo. Shoebaloo is een winkel waar exclusieve schoenen van luxe merken verkocht worden. Hierbij hoort natuurlijk een uniek luxe interieur.

A tre heeft hier diverse producten geleverd met een aantal verschillende steensoorten. Zo zijn de wand delen gemaakt van het Tunesische Greystone. Een grijze marmer met witte kwartsader. Daarnaast is ook de border in de vloer gemaakt van Greystone.

De vloer daarentegen is gemaakt van een bijzonder blok Bianco Elegante marmer. Deze witte marmer, en met name dit specifieke blok, bevat een schuine structuur/tekening, die zich perfect leent voor het plaatsen in veelvoudig dubbel open boek. Hierdoor ontstaat de ruitvormige tekening op de vloer. Naast de vloer en de wanden, is ook een deel van het plafond én het kassameubel gemaakt uit bovengenoemde steensoorten.

De gevel bestaat uit het klassieke Belgisch Hardsteen. Omdat de winkel een aantal panden betreft, is voor ieder pand gekozen voor een andere afwerking. Zo is de meest linkse gevel gemaakt uit gebrand geborsteld Belgisch Hardsteen, de gevel daarnaast van de gefrijnde versie, en de hoekgevel bekleed met de donker gezoette variant. Al met al een erg uniek en bijzonder project. Meer weten over het project van Shoebaloo? Vul dan onderstaand het contactformulier in!

Bianco Elegante

Contact