Dekton

Een innovatie op het gebied van keukenbladen en keramiek is de Dekton lijn van Cosentino. Een keihard vlekbestendig materiaal geschikt voor gebruik als keukenblad, badkamer bekleding, maar ook als vloer of gevelbekleding. 

Geavanceerde grondstoffen zorgen voor een samenstelling van een uniek en zeer kras-, en vlek bestendig materiaal. De bestanddelen waaruit dekton vervaardigd is, worden ook gebruikt voor het vervaardigen van bijvoorbeeld glas en porselein. Hierdoor is dit materiaal uitermate vlek bestendig. De vochtopname van Dekton is zo minimaal dat het materiaal zelfs erg goed geschikt is voor gebruik buiten. Weersinvloeden als vorst, zure regen en UV hebben geen effect op dit fraaie materiaal.

Naast deze ‘handige’ eigenschappen, is Dekton ook erg fraai. Doordat de tekening van de platen tevens in spiegelbeeld geleverd worden, is er zelfs een ‘open boek’ effect te creëren. Erg fraai in badkamers of bij lange werkbladen. De kenners zeggen dat het materiaal nauwelijks van echt marmer te onderscheiden is. Het fraaie luxe aanzicht van marmer, maar dan zonder onderhoud!

Dekton Aura

SOORTEN

Dekton Aura

Aura

Dekton Kairos

Kairos

Dekton Zenith

Zenith

Dekton Sirocco

Sirocco

Strato

Strato

Danae

Danae

Dekton Kadum

Kadum

Dekton Keranium

Keranium

Dekton Kelya

Kelya

Dekton Domoos

Domoos

Dekton Sirius

Serius

CONTACT