Neolith

Een nieuwe innovatie op het gebied van tegels en keukenbladen is het keramische Neolith. Neolith is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo is één van de vele voordelen het grote formaat van de platen. Hierdoor is Neolith uitermate geschikt als aanrechtblad, maar ook als groot formaat badkamer tegels. 

De dikte van de platen is tevens een van de unieke eigenschappen van dit materiaal. Zo is de dunste plaat slechts 5 mm! Een andere belangrijke eigenschap is de hygiëne. Doordat Neolith vlek-, en kras bestendig is, is dit materiaal absoluut ‘hufterproof’ te noemen.  Daarnaast is dit materiaal volledig vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen. Hierdoor is Neolith erg duurzaam en goed recyclebaar. Meer informatie over Neolith? Mail naar nick@atre.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Neolith Estatuario keuken

SOORTEN

Neolith Nero

Nero

Neolith Basalt Black

Black Basalt

Neolith Pierre Blue

Pierre Blue

Neolith Nero Zimbabwe

Nero Zimbabwe

Neolith Iron Grey

Iron Grey

Neolith Cement

Cement

Neolith Iron Copper

Iron Copper

Neolith Pulpis

Gris Pulpis

Neolith Beton

Beton

Neolith Nieve

Nieve

Neolith Estatuario

Estatuario

Neolith Arctic White

Arctic White

Neolith pulpis badkamer

Toepassingen

Door de hoogwaardige eigenschappen van Neolith is dit materiaal feitelijk overal toepasbaar. Zo kan dit schitterende product zowel binnen-, als buiten toegepast worden als vloer of wandbekleding, maar ook in natte ruimten zou dit materiaal niet misstaan. De unieke kras-, en vlek bestendige eigenschappen zorgen voor een onderhoudsvriendelijk geheel.

Maatwerk

Naast het leveren van tegels, is dit keramische materiaal ook verkrijgbaar in platen en maatwerk. Het snijden van dit materiaal gaat niet zomaar met een tegelsnijder en moet professioneel gebeuren. Door de grote plaatmaat van 3600 x 1200 mm zijn de mogelijkheden ongekend.